Ta ett gratis lån online

Vem skulle väl inte vilja minska sina löpande utgifter? De flesta av oss förmodligen, och ett väldigt effektivt sätt att göra detta på, för alla som har flera små lån eller krediter är att samla alla lånen och krediterna hos en enda lånegivare eller kreditgivare.

Varför minskar då detta dina utgifter?

Det gör det, eftersom ju fler lån och krediter man har, hos ju flera låne- och kreditgivare, desto dyrare blir det. Det blir därför betydligt billigare att ha ett större lån, hos en enda lånegivare istället för att ha flera mindre, utspridda hos olika företag.

Hur mycket kan man spara på att samla sina lån hos en enda lånegivare?

Detta är förstås väldigt individuellt, då det hänger ihop med vilka lån man har, hos vilka lånegivare och så vidare, men de flesta kan spara hundralappar, om inte tusenlappar genom att göra detta.

För att ta reda på hur mycket just du kan spara med hjälp av denna metod måste du dock räkna och jämföra lite själv. Detta gör du genom att genomföra följande 2 steg:
Ta reda på vad alla dina lån kostar dig idag. Detta gör du genom att räkna ihop din månadskostnad för vardera lån med de andra månadskostnaderna.

Ta reda på vad det billigaste, större lånet du kan ta skulle komma att kosta dig istället. Detta kan du oftast göra genom att använda en lånekalkylator eller liknande på olika lånegivares hemsidor. De flesta lånegivare har sådana kalkylatorer på sina hemsidor för just detta ändamål. Att hitta det allra billigaste nya lånet kan dock vara det som känns svårast, så för detta ändamål kan vi rekommendera att man använder sig av olika lånejämförelsetjänster, som det finns några stycken av på Internet, då dessa kan vara mycket effektiva hjälpmedel för att ta reda på detta.

Samla lån och minska dina utgifter

Vad gör man när man hittat det billigaste större lånet?

Då ansöker man helt enkelt om detta lån. I samband med att man gör detta kan det ofta vara smart att ange någonstans att man avser att använda lånet för att lösa nya lån, snarare än att man vill ta ett helt nytt lån, då detta kan öka ens chanser att få lånet beviljat.